Elin Linde

Trött

Kategori: Allmänt

Jag är så trött nu för tiden och förstår inte varför egentligen. Jag skulle helt enkelt behöva sova lite mer tror jag. Haha. Idag har jag varit ute och jobbat i ån. Kom hem vid fem och nu har jag käkat. Snart ska vi gå en promenad med Enok innan det är dags för mig att åka på träning. Efter träningen ska vi ha möte med spelarrådet. Annars så mår jag ganska så bra, eller jag har lite känningar på förkylning men hoppas att mitt immunförsvar lyckas slå bort bacillerna. Några roliga grejer är att till helgen ska vi åka till Stockholm och hälsa på delar av Johannes familj. Det blir kul! En till rolig grej är att vi har beställt en resa till Kap Verde i november och det ser jag verkligen fram emot. Så roligt. 

Hoppas ni alla har det bra! Kram. 


Måndag

Kategori: Allmänt

Hösten är här och de ljumma sommarmötet så och kvällarna är numera ett minne blott. Numera är det kallt och fuktigt ute men ändå sådär klart och krispigt. Härligt ändå med lite höst! Det börjar bli ganska så kallt i vattnet nu på jobbet så skulle inte bli förvånad om jag blir sjukt snart. Haha. Efter jobbet kom jag hem, käkade och begav mig sedan iväg på möte med fotbollen och träning. Vi körde backintervaller och det var riktigt gött! Kom hem och fortsatte träna lite och fika. Nu är det dags att sova. Natti! 


Helgen

Kategori: Allmänt

Nu är det söndag igen och det innebär ny arbetsvecka i morgon. Känner mig sådär taggad så försöker njuta in i det sista av helgen. I fredags hade jag först träning och sedan när jag kom hem käkade vi, gjorde kladdkaka och tittade på tv. Lördagen spenderades först ute i skogen och spår med Enok innan det byttes ut mot fotboll på arenan. Vi vann med 7-3 och det kändes så himla gött! Efter matchen var det bara att fara hem snabbt för att fixa sig inför lagets kräftskiva som jag och de andra i spelarrådet styrt ihop. Trevligt och en väldigt rolig kväll blev det! Idag har vi haft en riktigt go söndag. Har promenerat massa med Enok, städat, lagat lite mat och käkat kräftor. Johannes har inte ätit så mycket kräftor i sitt liv så det var kul att introducera det för honom. Nu har vi tittat på the crown och nu är det dags att sova och ladda batterierna inför i morgon. God natt på er!