Elin Linde

Lunchbreak

Kategori:

Jag tror nog att jag börjar få ont i halsen. Kände lite redan igår men testade ändå att träna och det gick bra men idag ligger det och pyr nere i halsen. Får väl ta det lungt idag och dricka vårt gode medicinte. Vi har ett te som är bra vid förkylningar och det är riktigt gott dessutom. Bra kombination! Jobbade i morse, gick i skolan och så fick vi sluta redan vid elva så jag for hemmåt. Jag och Boas drog ner till älven och busade med hans nya leksak han fick av mig. Det gjorde gott både för honom och mig. Ha en fortsatt bra dag! PS.Idag hejar vi också för fullt på Stina och far min som åker öppet spår, hejahejaheja!! DS.

 

SUNday

Kategori:

Wow så fint väder det har varit ute idag och wow så glad jag blir av sol, blå himmel och snö. Idag började jag med att fixa klart degen från gårdagen, pluggade och käkade frulle innan vi for till kyrkan där det var många fina möten med vänner. Efter detta åkte Johannes, Boas och jag ut till sillviken för att vara ute i solen. Boas fick leka av sig och vi fick ha det trevligt! Vid halv tre begav vi oss hemåt och har sedan pysslat här hemma, bakat ut brödet som blev helfail (experimenterade nog lite för mycket :P), lagat och käkat middag, pluggat och ikväll har jag varit på träning. En härlig söndag och jag är alltid lika ledsen när helgen är slut. Det är så skönt att vara ledig. Ett litet lov hade inte suttit fel alltså. Å andra sidan är det inte så lång tid kvar så jag håller nog ut. Nästa helg får vi besök, veckan efter åker vi till björnrike, sen är det påsk, i april drar jag till Skottland och sedan är det Sverigeresa. En rolig vår och till sommaren får vi tillskott av en fyrbent. Hihi, så jag längtar! 


Så härligt så!
Egentligen ville jag bara ta kort på vår fina nya växt men det blev på lite mer. 

 och så passar jag på att visa hyllan jag fixat lite på. 

Boashelg

Kategori: Allmänt

I helgen har vi besök av en krabat som vi tycker mycket om, nämligen Boas. Stina och Lewi är nere i Dalarna då Stajna skall åka öppet spår på måndag och då agerar vi hundvakt. Trevligt tycker vi! I slutet av veckan har det varit riktigt fint väder så igår efter skolan for jag med Boas till Hässingsberget och vandrade. Jag pulsade och hade den tjocka dunjackan på mig vilket resulterade i att jag höll på att kollapsa av svett och värmeslag. Svettig rakt igenom kom vi dock upp på toppen och efter nedfärden begav vi oss hem. Jag hade fotbollsräning och sedan for jag och två tjejer till till Ersboda för att stå i en garderob. Från åtta till två på natten, de ni. Det gick ändå bra och vi hade det trevigt.  
 
I dag, efter att jag vaknade klockan halv tio (!) begav vi oss ut mot Bäcksjön för att vara ute i det fina vädret. Vi pulsade till en myr där vi fikade, lekte lite och hade det gött. Solen sken och det var så vackert ute! På vägen hem for vi förbi Ersboda och köpte mat och växter. Här hemma har vi satt en deg inför imorgon, bakar bullar och ikväll skall vi titta på film. Dessutom, hör och hämpa, skall vi köpa hem pizza. Någon gång måste vara den första och den dagen är tydligen idag.