Elin Linde

Regnet det bara öser ner

Kategori: Allmänt

Att jobba i skogen när det regnar är inte det bästa. Det blir kallt och alla papper blir blöta så att det dessutom blir svårt att lösa vad man just skrivit. Trots regn och rusk har vi jobbat på riktigt bra och vi känner oss nöjda! I morgon är sista dagen ute i fält och jag känner verkligen att jag kört mig något. Det är kul att känna så! För övrigt spelade vi match i går som vi dock förlorade. Vi kom tvåa i DM och det är ju inte heller så illa. Tråkigt nog smällde jag i både rygg och bakhuvud så jag först blev alldeles snurrig och sedan fick ont i ryggen. Huvudet är bra men ryggen sämre. Får hoppas att den lägger sig snabbt för på söndag är det dags för match igen! Kvalmatch nummer ett av två. Nu är det sovdags, adjökens!

Snart så

Kategori: Allmänt

Sitter just nu ligger Enok i mitt knä, jag har ett bröd i ugnen och snart ska jag dricka te. Ikväll har jag tränat och resten av dagen har spenderats ute i skogen. Vi har mätt träd och gränser och som jag trodde så har det gått bättre idag. Enok blir dessutom bättre på att åka buss också så jag känner mig nöjd. Juste idag var vi med i en budgivning på en lägenhet som vi tyvärr inte vann. jag blev dock en erfarenhet rikare och vet numera hur det får till vid huskur. Inte helt illa det. Snart så kommer Johannes hem och då är familjen samlad igen! Kräm!

" Om jag sitter fint får jag nog godis"

Dimma

Kategori: Allmänt

Idag har det varit så otroligt fuktigt ute att jag många gånger trott att det regnat. Men icke. Det kallas höst och det är fint. Löven är gula och faller ner från träden. Idag har vi börjat på vår skogsbruksplan och inlett vår fältvecka. Kort och gott kan jag säga att vi ska kartlägga ett stycke skog och föreslå åtgärder. Lättare sagt än gjort men förhoppningsvis kommer vi bara bli bättre och bättre under veckans gång! Efter en dag ute kom jag hem vid fem, lagade crêpes, åt i all hast och for sedan på hundkurs. Enok var duktig och just nu ligger han helt utslagen efter en lång och aktiv dag. Härligt tycker jag. Innan läggdags ska jag baka min deg som jag precis satt och låta den jäsa i kylen till i morgon. Bara så ni vet. Skepp och hoj!