Elin Linde

Musikhjälpen

Kategori: Allmänt

Vilken vecka det varit! Musikhjälpen har varit i Umeå och det har varit så kul och mysigt! Bästa grejen alltså! Så fint och så kul att se att så många engagerar sig! Helt fantastisk faktiskt! Annars i veckan har det varit skola, jobb, träning, Enok som gällt. Juste, i torsdags serverade jag och en tjej i klassen på julbord som instutionen jag jobbar på hade. Det var trevligt och gott! I helgen har vi åkt skidor på Olles spår, musikhjälpat på stan, jag har avslutat min kurs inom hundens beteendebiologi genom att göra slutprov (hurra!), lagat god mat, gjort burpees på torget åt musikhjälpen, varit i kyrkan, varit ute i skogen och ikväll har vi varit på adventsfika hos Emil och Matilda. Supertrevligt! Säker något jag glömt. Nu är det iallafall sovdags! KRAM!  

Söndag

Kategori: Allmänt

Idag har vi verkligen haft en vilosöndag. Så skönt och bra! Jag tycker så mycket om min man och vår hund och blir så glad av dem. Enok är så söt och rolig alltså. Idag har vi varit ute och gått massa gånger och däremellan varit i kyrkan på Röbäck, läst, vilat och käkat rester från igår. Ikväll har vi haft glöggmys. Så fint. Igår kväll bjöd vi hem vänner på julmat och hade det mysigt! Vi blandade gamla klassiker med nya inslag på julbordet. Det var kul och trevligt! Större delen av gårdagen ägnade vi helt enkelt åt matlagning. Kul ändå! Annars har veckan bestått av skola och träning. Förra veckan avslutade jag en kurs så nu läser jag igen på 130% och inte 230% vilket känns otroligt skönt! God natt på er! 

Bruksvallarna aka Ramundberget

Kategori: Allmänt

I helgen har vi varit på läger med KRIK i Ramundberget och haft det helt suveränt. Vi har åkt massa skidor och haft det riktigt gott! Kul att träffa Malin, Stina, Lewi och massa andra också! Det har varit så härligt att vara ute i det fina och att lära sig lite mer om längdskidåkning. Vi kom hem för ett tag sedan, har packat upp allt och druckit lite te. Snart sovdags, så god natt på er!