Elin Linde

Kylan är här

Kategori: Allmänt

Idag var det inte riktigt noll grader som vår termometer här hemma visade i morse. Det var snarare minus åtta som sedan blev minus tolv. Tror det är dags att köpa en ny termometer som funkar. Vi for skidor i Flurken efter skola och jobb och både Johannes och jag hade för lite kläder i förhållande till temperaturen ute. Haha. Ikväll har jag varit på möte med fotbollen och planerat morgondagens tabata.  Nu är det sovdags! 

Veckosummering

Kategori: Allmänt

Halli hallå!
Hoppas allt är bra med er alla! Jag tänker att jag skall gå igenom veckan lite snabbt. I början av veckan var det ganska så mycket plugg och jag ägnade mesta tiden åt det. Hann med att träna lite också och lite annat också såklart. I onsdags höll jag i ett tabata-pass för mitt fotbollslag och det gick ganska så bra ändå. Efter lunch på torsdagen lugnade det sig med plugget, så skönt! På torsdagskvällen var vi hemma hos Oscar på hemgrupp. På fredagen efter skolan så gick Johannes och jag en sväng på stan och sen på kvällen spelade vi spel och hade det gött här hemma. Lördagen var ganska så oplanerad och började med hundträff ute i skogen. Därefter for vi (och alla andra) runt på Ersboda och gjorde diverse olika ärenden. Kvällen spenderades framför Så mycket bättre och sedan pussel. Idag har vi flytt kusten in i landet och åkt vårt premiäråk på längdskidor. Det var så kul och härligt! Känner dock att jag tappat alla skidmuskler typ. Haha. Vi hade med oss fika och nyponsoppa som vi åt längst med älven i Rödås och det var sådär mysigt som vinterfika är. Ikväll har vi gjort pizza och bara tagit det lungt. Veckan började helt enkelt i väldigt högt tempo och avslutades desto lugnare. Det behövdes. Ha det gött!
 
 
 

Veckan som gått

Kategori: Allmänt

Ytterligare en vecka lider mot sutt slut och söndagskvällen är här. Känns som att klockan är typ åtta men den är inte ens fyra. Knepigt med detta ständiga mörker. Iallafall, i veckan har jag varit i skolan som vanligt och pluggat på. I måndags körde vi bodypump på kvällen. I tisdags stannade jag på skolan på kvällen och jobbade med ett grupparbete. I onsdags höll jag i tabata för mitt fotbollslag och det gick ändå bra. I torsdags var vi hos Louise på kvällen. I fredags körde vi spinning och sedan grillning vid nydala och efter det följde Lars med oss hem på fredagsmys. Igår lördag, var vi först ute och gick här i skogen (så fint!) och så pluggade jag typ hela dagen. På kvällen var vi på gospelkonsert på kafe station och det var trevligt. Idag har vi och Lars varit vid Starrberget och vandrat lite. Så fint med all snö som fallit det senaste dygnet och verkligen härligt att bara komma ut! Tja, där har ni veckan summering. 
 
Enok börjar må bättre och bättre efter pinn-incidenten och är mer lik sig själv. Johannes ringde till veterinären och de sa att det förmodligen inte var något farligt men att det kan ta lång tid att läka. Han snarkar fortfarande mer än innan så han är nog fortsatt lite svullen. Men det viktigaste är iallafall att han är glad igen! Tack för det!