Elin Linde

Semmeldag

Kategori: Allmänt

Gårdagens fina snöfall har gått över till ett tråkigt regn. Huvva. Hoppas snön får stanna kvar bara! Idag har jag varit i skolan och jobbat på kandidaten. Vi kände oss nöjda vid halv fyra och då for jag hem. Väl hemma satte jag igång med maten som idag bestod av en gryta med kyckling, rotfrukter, vitt vin, bacon och massa lök. Supergott faktiskt. Tack nyhetsmorgon för inspirationen. Ikväll har jag varit på träning och nu när jag kom hem hade Johannes och Jakob bakat semlor. Mums så gott! 

Fotbollscup

Kategori: Allmänt

I helgen var mitt fotbollslag och jag i Luleå för att spela cup. Det var kul och jag tycker att vi gjorde bra ifrån oss. Vi tog oss tråkigt nog inte till final men vi vann ändå mot laget som vann hela turneringen. Förutom att spela matcher har vi njutit av det fina vädret, hängt, tittat mello och massa mer. Kul helg helt enkelt! 

Tage

Kategori: Allmänt

Det är nästan lite läskigt hur snabbt tiden går. Torsdag och fredag i morgon. Helg igen. Idag har jag jobbat, skrivit med Linnéa och varit på föreläsningar. När jag kom hem hämtade jag ett paket med vår lampa Tage. Johannes kom hem strax efter och efter att vi skruvat ett tag gick det snett och lampan behöver reklameras. Så surt. Aja. Vi käkade och råkade somna en sväng båda två. Jag vaknade och då var det dags att åka till Stenows.  Trevlig kväll med fina vänner. Nu är vi hemma igen  och jag har packat inför helgens fotbollscup i Luleå. Sov gott!