Elin Linde

Rävfallsstugan

Kategori: Allmänt

I helgen har vi varit på tur i Vindelfjällen. Denna gången styrde v mot Ammarnäs för att sedan gå till en stuga för att bo där. Vi kom från sent fredag kväll och vandrade i mörkret med pannlampor. Jag trampade ner i en myr, halkade på en spång och slirade runt i leran men annars gick det bra. Lördagen spenderade vi ute på fjället. Så härlig och fint! Snön hade kommit uppe på högre höjd och vår fina hund njöt som bara den. Haha, så kul att se. På kvällen käkade vi mat och innan efterrätten bastade vi. Det som är finlurigt med stället vi bodde på är att det faktiskt finns en bastu. Precis vid Vindelälven. Det kändes så konstigt att basta men var otroligt härligt! Idag tog vi oss en liten tur uppströms älven för att sedan gå tillbaka och sedan vidare mot bilen. Naturen längst med Vindelälven är väldigt häftig det som var lite häftigt där var alla nybyggen som finns där några fortfarande är i bruk. Det är så fint och ett annat ganska ödsligt ställe blir liksom levande. Väldigt härlig tur har vi iallafall haft och fint var det! Kul att upptäcka nya ställen också. 
 
Vi kom hem strax innan sju, lagade mat, packade upp och har hunnit chilla lite också. Snart dags att sova. Hoppas ni också haft en bra helg! Kram från mig. Ps. Det blir som det lätt kan bli, en hel drös bilder men så kan det helt enkelt vara. Ds. 
 
 
 
 
 
 

En måndag

Kategori: Allmänt

Veckans första dag är nu över och det ska bli väldigt skönt att sova. Jag började dagen med jobb i labbetlyssnandes på poddar. Ganska så mysigt om jag får säga det själv. Därefter har jag suttit med ex-jobbet. Med paus för en blöt och blåsig luncherna det med Enok. Huva vilket höstväder det varit idag! När jag kom hem blev det matlagning och mums så gott det var med rårakor och fläsk. Ikväll har Johannes och jag varit på spinning och oj så jobbigt det var. Men skönt såklart, härligt att svettas och ta ut sig! Nu är det dags att sova, natti! 

Ett stycke smoothie efter träningen.

Sunday

Kategori: Allmänt

Veckan går mot sitt slut och nu sitter vi och tittar på en dokumentär om Kap Verde för att få lite mer kunskap om stället vi ska fara till i november. Till det äter vi äppelpaj och dricker te. Mums. Annars idag har vi varit ute längst med Umeälvens delta. Sen har jag pluggat hela eftermiddagen med ett litet avbrott för en joggingtur i skogen. 
 
Annars så har helgen varit ganska så lugn och skön. Igår hade vi årets sista match som tråkigt nog blev en förlust och vi kan nog konstatera att avslutet på säsongen blev lite sisådär. Men men, det blir inte alltid som man tänker sig. På kvällen var Johannes och jag på bio och såg A star is born så var helt otroligt megabra. TIPS! Sen när vi kom hem fortsatte vi höstmyset med The crown. Hoppas ni också haft det bra i helgen allesammans! Kram.