Elin Linde

Hello

Kategori: Allmänt

Ikväll har vi gjort vår sista fotbollsträning innan påskledigheten. Så skönt! Nu är vi lediga fram till måndag och det känns riktigt gött. Idag har jag varit i skolan mest hela dagen. Föreläsning, ex-jobbsmöte och stipendiesnsökan. Hann hem en sväng innan jag skulle iväg igen. Igår hade jag en ganska så soft dag. Var klar med den uppgift vi hade fått så tog det ganska så lungt. Bakade energybars och bröd, var ute i skogen med Enok och läste lite. Sen så var det fotografering med laget och sist träning.


Måndag

Kategori: Allmänt

Idag har jag suttit hemma och skrivit på en uppgift. Tog promenader i det fina vädret och käkade lunch ute på altanen. Så härligt! När skoldagen var slut städade jag och nu ikväll har jag tränat. Sov så gott! Vila

Kategori: Allmänt

Lediga söndagar är verkligen det bästa! Idag har jag varit hemma hela dagen, gjort granola och hasselnötssmör och skrivit på en stipendieansökan. Sen så har jag lagat mat, varit ute i skogen och gjort våfflor. Bra dag helt enkelt! Igår hade vi träningsmatch mot Morön och vi vann med 2-1 vilket var gött. Resten av lördagen hade vi kick-off med laget och höll igång hela dagen. Roligt var det iallafall! Vid åtta hade Johannes kommit tillbaka med vår nya bil som han hämtade mig med. Jag säger bara wow! När vi kom hem var vi båda helt slut och gick och la oss ganska så tidigt. Det behövdes! God natt på er!