Elin Linde

Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag har jag börjat nya kurser vilket känns kul. Började inte förens 13.00 så jobbade en sväng på morgonen. Skall läsa tre kurser samtidigt nu så kommer läsa på 230% i fem veckor vilket kommer innebära en hel del jobb. Men det blir nog kul det med! Efter skolan gick jag en sväng med Enok och sedan for jag direkt på träning. Körde cxwork och spinning så nu är jag lagom trött i kroppen! Ska bara ta det lugnt nu ikväll och läsa lite. Sen kommer Johannes hem efter två jobbdagar i Gävle,  det blir kul! Kram på er! 

- Enok och hans snöbollar

Fotbollskväll

Kategori: Allmänt

Idag har jag jobbat, varit i skolan och när jag kom hem var jag väldans slut i huvudet så gick ut en sväng med Enok. Ikväll har Johannes bjudit på fotbollskäk med lammracks och rotfrukter. Så lyxigt och gott! Vilken man jag har alltså, han är rolig han! Fotbollen gick ju bra och nu har det blivit dags för sängen! God natt! 

Trött

Kategori: Allmänt

Det ska bli så skönt att sova! Är helt slut efter kvällens träning och kroppen skriker bara efter att vila. Ikväll var vi på spinning och cxwork, kul! Annars idag har jag varit på skolan, ute med Enok och lagat/ätit mat. Tja, så mycket mer händer liksom inte på en vanlig måndag. Tack och bock! 

Invigde mina nya inneskor idag. De förra var det inte så mycket kvar av så jag passade på att fynda de här!