Elin Linde

Vår hund

Kategori:

Igår eftermiddag åkte Johannes, mamma och jag till Ödeshög för att hälsa på vår blivande hund. Det var så kul och valparna var SÅ SÖTA. Hihi, jag längtar verkligen!! Idag har vi hängt med Hårsmars mest hela dagen och myst runt. Jag är så glad över att vara hemma! Kram från mig. 

Igår hade jag förresten årets kajakpremiär. Härligt! 

Heeej igen

Kategori: Allmänt

För första gången på länge känner jag att jag kan ta det lungt. I ondags hade vi tenta och på måndag börjar vår Sverigeresa så nu kan jag bara njuta av lugnet i några dagar. Förra veckan var jag och sex andra iväg till norra England och Skottland på världens resa. Vi var där för att göra oilka studiebesök, dels vid ett restaurerat vattendrag och dels i en skog. Naturen är väldigt annorlunda i jämförelse med Sverige och näringarna likaså. Här är skog en stor resurs medan jordbruket är större där. Jag lärde mig en hel del och blev positivt övverraskad av landskapet och folket som vi stötte på. Plus att vi hade så galet roligt ihop vi som for. Jag har väldans mycket bilder att visa så här kommer en drös. KRAM!
 
 
 
 
 
 

Restaurering av vattendrag

Kategori:

Efter en dag i skolan for jag hem och pluggade lite här istället. Lagade mat, käkade mat och sedan begav jag mig iväg på cykeln igen. Vilken bra uppfinning cykeln är alltså! Ikväll anordnade vi i FoFF tillsammans med länsstyrelsen en föreläsning om restaurering av vattendrag. Det var bra och intressant! Nu ligger jag i sängen och det skall bli otroligt skönt att sova. God natt!