Elin Linde

Äntligen!

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit hos en sjukgymnast och fått hjälp med mina hamstrings som gör så ont. Det känns äntligen som att jag får den hjälp jag behöver och jag hoppas att smärtan försvinner så småningom! Jag fick övningar att göra och innan varje fotbollsträning ska jag göra kordinatövningar som uppvärmning. HOPPAS det blir bra! Mer idag så har jag lyssnat på redovisningar i skolan. Kul och bra på samma gång! Nu ikväll har jag bakat lite, kikat på fotboll och tränat med Enok. 

En vecka

Kategori: Allmänt

Tiden flyger fram och idag är det vår ute. Vi får väl se hur länge det fina vädret håller i sig men sakta går vi mot varmare tider.  Förra veckan var lugn och idag har vi lämnat in rapporten till examinator för att äntligen få redovisa på onsdag och torsdag. Det ska bli kul att berätta om vårt ämne och skönt att bocka av en kandidatuppsats. Annars så har är Boas här på besök och nu har han varit här i en vecka. Det går mestadels bra men ibland blir jag lite galen på honom. Men han är fin och rolig mestadels iallafall! I helgen hade vi seriepremiär i Timrå och vet ni vad, vi vann!! Det var så roligt att spela och gött att vinna! Igår målade jag och några andra tjejer om i omklädningsrummet och käkade grillad burgare, det var nice.  Idag har jag varit i skolan en sväng, handlat, lagat mat och ikväll är det träning. Klem.  

Påsktur

Kategori: Allmänt

Nu är vi hemma igen och har hunnit göra en dag efter vår påsktur. I torsdags åkte vi till Hemavan för att påbörja vår skidtur i Vindelfjällen. Första dagen tog vi oss till Viter, sedan Jire, Syter och Viter igen. Det har varit helt otroligt bra och vi har haft tur med vädret. Härlig känsla att skida i fjällen och bara vara. Enok har skött sig fint och vi har stött på en hel drös andra hundar som han fått umgåtts med. Vi kom hem igår och idag känner vi oss lite sådär lagom slitna. Jag drömmer mig tillbaka med ett gäng bilder (det är jättemånga, jag vet men det skiter jag i). Kram.