Elin Linde

Torsdag

Kategori:

Idag har jag jobbat och jag måste säga att det är väldigt kul! Jag kanske ska få åka till Abisko på ett specialpedagog och inventera där någon gång i sommar. Kul! Efter jobbet mötte Johannes och jag upp varandra på stan och gick runt där ett tag. Vi åkte hem och åt för att sedan bege oss vidare till Louise på kalas. Det var väldigt trevligt! På vägen hem hämtade jag paket från posten. Ett paket med mina lagade kängor, ett med massa matprodukter och ett med min nya kamera. Det är nästan lite nervöst att packa upp men oj så kul det kommer bli! Jag behöver inte längre bli arg på min kamera som tar skumma bilder. Nu är det för övrigt sovdags här så natti natt! 

Hej och hå

Kategori:

Jag skrev ett inlägg här precis men all text försvann och jag orkar inte skriva igen så jag säger helt enkelt bara godnatt! 

Holmön

Kategori:

Idag har vi hängt ett gäng på Holmön och tittat efter blommor, fjärilar, kulturlämningar och fin natur. En väldigt bra och rolig jobbdag och jag kände att jag kunde en hel del. Lilla jag har faktiskt lärt mig något. Ikväll hade vi en liten möhippa för Maria med brödbak på kulturbageriet. Superkul och häftigt att hon snart gifter sig!! Nu är jag trött efter en lång och innehållsrik dag!