Elin Linde

Scones

Kategori: Allmänt

Sitter nu i soffan och kikar på fotboll ikväll igen, det är så roligt när det är bra matcher på tv! Har fikat scones och annat gott. Tidigare ikväll tränare jag fotboll ute i det härliga vädret. På lördag har vi seriepremiär och det ska bli så kul! Äntligen! Annars idag har jag varit i skolan. Tjaz en ganska så vanlig vardag. Kram på e

UPC

Kategori: Allmänt

Idag har jag varit i skolan för vi gjorde ett grupparbete som skickades in på eftermiddagen. När det var gjort jobbade jag en sväng och snackade med en i mitt lag som jobbar på SLU. Kul. Hemma käkade vi och sedan for jag på träning. Idag var det gym som gällde. När jag kom hem sedan igen så tog jag en lång dusch för att avsluta kvällen med fika framför championship league. Grymt bra match må jag då säga! Nu är det dock dags att sova så god natt! 


Enok

Kategori: Allmänt

Johannes har varit iväg en sväng till Gävle för jobb så då har jag varit ensam hemma. Tur att jag har Enok då. Det är som att han märker att husse är borta och att han vill ge lite extra kärlek. Det är så fint. Förutom att vara i skolan har jag tränat och gått massa promenader. Nu har maken min kommit hem igen och vi kikar på fotboll. God natt på er sedan! 
Han vill vara med när jag sitter och pluggar.