Elin Linde

Ny kurs

Kategori:

Idag inledde jag dagen med jobb och sedan började vi vår nya kurs i rättskunskap. Bara en kurs kvar till jullov - underbart! Kursen verkar dessutom rolig. Efter skolan gick Linnea och jag till iksu och körde bobypump. Jobbigt, gött och kul! Här hemma har jag käkat, vikt tvätt och läst. Stina har lånat köket och Boas har sällskapet mig liggandes på mattan. God natt och kram! 

Tiden går fort

Kategori:

November är snart över och sakta med säkert närmar sig jul och jullov. Det skall bli så skönt och härligt att träffa alla där hemma! I onsdag hade jag tenta och sedan har jag varit ledig från skolan. Världsbra! Jag har fyllt dagarna med jobb, träning, bakning, utflykt, läsning, mm. Igår var det värsta myskvällen hos Ekersholm i Vännesby där alla kom med något slags ätbart och mums så gott det var! supertrevligt! Idag har jag haft fotbollsträning inomhus på konstgräs och jag blev påmind om hur kul det är. Ikväll blir det brödbak, läsning och mys innan Johannes far iväg på apu. Hej svejs på er! 

Hello

Kategori: Allmänt

I morse när jag vaknade frös jag som sjutton. Hallå, vad hände där, mitt täcke är liksom gjort av dun och är superskönt och varmt. Det var nog inte fel på täcket utan snarare på mig. Den här sjukheten verkar vara här för att stanna. Så tråkigt och inte alls bra tajmat till tentan som är i morgon. Jag får hoppas att det kan gå ändå och att bacillerna försvinner snarast möjligt. Nu vill jag kunna träna, hoppa och springa som jag vill. Boas håller mig sällskap idag och på lunchen var vi ute och gick i det vita landskapet som håller på att smälta bort. Hur går det till när temperaturen går från -8 till plus två på knappt en timma? Det borde inte vara okej. 
 
Kram på er från en lagom butter Elin. 
 
Träden var så silvrigt fina av all frost!
Måste du stanna och ta kort?..