Elin Linde

Måndag

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit i Magnus vattendrag och rekat inför restaureringen som börjar i morgon. När jag kom hem slängde jag i mig maten för att sedan åka på matchanalys och träning. Nu är jag hemma igen och tittar på fotboll innan det är dags att sova. Hoj! 
Tomaterna är på G!

Ett stycke Bäverdamm.

Ulvön

Kategori: Allmänt

Igår for vi till Köpmannaholmen söder om Övik och hoppade på en färja som tog oss till Ulvön. Vår plats för midsommarfirande. Vi vandrade runt en hel del och utforskade en liten del av ön. Fint var det verkligen! Vi hade med oss tält som vi satte upp på öns mest vindutsatta ställe kändes det som men det stod kvar hela natten. Vi hade alla fixat ihop en knytis-picknick-middag och hade det gott. Idag tog vi färjan tillbaka vid lunch-tid och så kom vi hem till Umeå på eftermiddagen. Resten av dagen har vi chillat, tittat på fotboll och nu ikväll har jag kikat på Sverigematchen med laget. Klem på er. 
 
 
 

Utbildningsvecka

Kategori: Allmänt

I veckan har vi haft utbildning i och om restaurering av vattendrag. Det har inneburit dagar ute i fält med olika övningar, demoområden och diskussioner. Fint ändå. Kvällarna har bestått av fotboll, träning på gym och fotboll på tv. Älska VM alltså! Nu är det sovdags, så god natt på er.