Elin Linde

Nybäddat

Kategori: Allmänt

Det är en så härlig känsla att lägga sig ner i nytvättade sängkläder. Det ska bli så skönt att sova! Idag har jag varit i skolan, haft möte kommit hem, gått med Enok, pluggat, kokat tomtegröt, lämnat böcker på bibblan och varit med Johannes. Även fast han bara var borta så kort är det ändå så härligt när han kommer tillbaka. Familjen blir komplett! I morgon blir det plugg hela dagen för på fredag är det tenta. Sov gott!

Regnet det bara öser ner

Kategori: Allmänt

Det är så mörkt ute att jag trodde klockan var sju på kvällen när den var två på dagen. Snön har regnat bort och gatorna är halare än någonsin. Trots detta är det ganska så bra med mig. I helgen som var har jag spelat innebandyturnering, pluggat på skolan med några, ätit brunch med Johannes på invito, gått på stan, vandrat, varit hos Köpplers, varit på hundkurs, gjort massa ärenden, bakat lussekatter, pluggat och bjudit på adventsfika. Det är galet att det redan varit första advent! Det var iallafall mysigt att fika lussekatter, pepparkakor, glögg, clementiner och bara prata. Igår var jag i skolan och sedan på hundträning. Idag har jag varit i skolan och ska på hundkurs idag igen. Kul!

Juste! Jag har ju inte berättat världens grej. Johannes och jag har köpt en lägenhet! På röbäck en bit utanför stan i ett radhusområde. Det känns jättekul och läskigt på samma gång. Flyttar sker i sluter av januari och oj så jag längtar! Jag kommer dock sakna vår lilla stuga men var sak har sin tid. Röbäck here we come!

Johannes är borta i Gävle och då är det då tur att jag har Enok. Världens bästa!

Granpub

Kategori: Allmänt

Igår efter skolan samlades alla som ska vara med på julgransförsäljningen till en granpub där vi informerade och gjorde lite övningar. Det var skönt när den var avklarad och det kändes bra efteråt. När jag väl kom hem märkte jag att telefonen min var borta så fick åka tillbaka till kårhuset och leta efter den där, lyckligt nog låg den kvar. Idag har jag inte hunnit göra så mycket mer än att träna med Enok och så har jag tänkt skriva klart en labb innan jag drar till skolan. 
 
Annars har det inte hänt så värst mycket de senaste dagarna. Har gått massa låååånga promenader, blivit blöt i regnet, jobbat, varit på hundkurs och varit med min familj. Det är mycket att göra med granarna men jag tror och hoppas att läget är under kontroll. Förresten, vi har kommit ett steg längre med lägenheten men säljaren verkar vara lite svårflörtad så vi får se hur det hela går. Spännande iallafall! Nu ska jag skriva lapprapport och önska er en fin dag! Kram.