Elin Linde

Börja vid ett

Kategori:

Idag var jag testat på något nytt för aldrig tidigare har jag börjat skoldagen först efter lunch. Hela denna kusen verkar vara så och det skall bli spännande att se hur det är. Idag var det iallafall fantastiskt skönt, dels hade vi inget att plugga på och så sken solen på förmiddagen. Annars så har Johannes farit iväg på ett läger han är ledare på och det är lite märkligt hur mycket jag kan sakna honom trots att vi sågs sist i morse. Jag antar att jag helt enkelt har vant mig med att han är en del av vårt hem. Han kommer tillbaka på fredag så jah tror att det skall kunna gå bra. Snart skall jag bege mig iväg på fotbollsträning. Hoj! 

Dagens middag bestående av pären, spenat, honungsglacerad selleri och hummus. Mmm! 
En skinande morgonsol gjorde mig glad! 

Påskehelg i Norge

Kategori: Allmänt

I onsdags skrev jag tenta och i torsdags for vi iväg med sikte på Norge. Jag hade spanat på olika ställen som vi kunde fara till på påsk och mitt i allt sökande hitade jag en hytta som Norska statskog har vid Krutvattnet. Det jag läste verkade perfekt och dessutom var den gratis att bo i. Vi började ta oss till denna stuga och när vi kom dit så visade det sig vara hur bra som helst. Så himla kul! Under helgens gång har vi skidat på längden och höjden, pimplat (fick typ 20 öringar och rödingar som var pyttesmå men ändå!), käkat god mat, lärt oss norska, läst tidningar och bara haft det gött. Det var Johannes, jag, Philip från min klass och Jakob som var iväg och jag känner mig väldigt nöjd med allt! Nu är vi hemma igen och idag har jag njutit av solen, försökt göra lite nytta och ikväll skall vi käka våfflor. Hoppas ni haft en bra påsk och har en bra dag! Jag avslutat inlägget med en bildbomb. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Flowers

Kategori:

I helgen har Johannes haft kalas och nu är hela huset fullt med härliga blommor. Så fint! I lördags spelade jag träningsmatch som gick bra och på kvällen hade vi marockansk afton som var god och trevlig! Igår tränade jag, pluggade och chillade. Idag har två tjejer från klassen varit här för plugg och världens godaste våffellunch. Supermysigt! Förut var jag även ute på en liten joggingrunda som gjorde gott för själen. Kram på er.