Elin Linde

Helgen

Kategori: Allmänt

Helgen har innehållit både det ena och det andra. Lets dance-kväll, fotboll,  våfflor, uthängd, fika på vasa, hundens, nosework, kyrkan, häng i skogen, chill, matlagning, systerbesök och massa mer. Det har varit skönt och kul att vara Boasvakt.  Kram. 

Skola på stan

Kategori: Allmänt

Idag har vi haft två intervjuer till kandidaten nere på stan vi har varvat intervjuer med plugg på stadsbiblioteket. Intervjuerna gick bra och jag må då säga att det är väldans kul! Roligt att träffa duktiga människor! Det var nice att sitta på bibblo också! Vi käkade dessutom sushi till lunch och Linnea som är proffs på denna maträtt fick lära mig allt. Haha. När vi var klara med allt så for jag hem, städade, Johannes kom hem och så lagade vi mat. När maten stod i ugnen fick jag reda på att vi skulle ha träning tidigare och inomhus pga snökaos så jag fick lämna johannes med maten. Träningen gick bra och nu efter så har jag tagit det lugnt hemma. 

Helgen

Kategori: Allmänt

I fredags fyllde min kära Johannes år och han firades både på morgonen och kvällen då han hade kalas. Superkul! På fredagen var jag i skolan och hann med en fotbollsträning innan kalaset. Kände mig sliten i kroppen efter matchen vi haft kvällen innan. 


I helgen har vi varit på kurs i nosework med Enok i Sävar. Det innebär att hunden ska söka efter dofter och första doften är eukalyptus. Så det har nosats och letats intensivt samtidigt som vi umgåtts med fem andra hundar. Kul och nyttigt på samma gång! Dagarna har varit från tio till typ halv fyra så efteråt har ju alla varit ganska så slut. Igår efter kursen for vi hem till Köpplers och så lagade Johannes och jag mat tillsammans med Stina. Mums! Efter maten cyklade vi mer på stan och tittade bio. La la land hette filmen och den var super! Det var så mysigt att få spendera kvällen med syrran och Johannes! Och kul att gå på bio också för den delen! Idag har vi som sagt också varit på kurs och avslutat det hela och nu i eftermiddag har vi lagat mat och nu ska vi vila i soffan. Kram på er! 

Trötta killar!