Elin Linde

Luleå

Kategori: Allmänt

Idag har vi haft match i Luleå och det innebär att vi är borta i princip hela dagen. Enok har fått vara hos en klasskompis till Köpplers och det har gått bra vilket jag är så glad över! Matchen vann vi dessutom vilket gjorde resan och matchen i ett fem-gradit och regnit Luleå bättre. En bra och skön dag helt enkelt! Nu lyser solen här i Umeå och sent ikväll kommer Johannes hem. Hurra! 

Regnit

Kategori: Allmänt

Det verkar som att solen skiner på många andra platser just nu och bjuder på sommarvärme men inte här inte. Det är dock ganska varmt men desto mindre soligt. Trots detta begav vi oss ut på en liten tripp idag, Enok och jag. Vi åkte till en badplats som jag länge velat se hur den är då alla snackar så gott om den. Bettnes is the place to be under sommaren så att säga men jag vet faktiskt inte om jag blev så värst imponerad. Haha. Som vilket havsbad som helst. Iallafall var det härligt att se havet och vara ute. Vi var på stranden ett tag och kastade boll och sen gick vi ett spår som jag lagt. Kul det där alltså! Nu är vi hemma igen och jag har just ätit. Resten av dagen blir lugn. Tjo!
 
 

Fredag

Kategori: Allmänt

Även fast jag gjort massa saker idag är det som att tiden gått så långsamt. Jag har varit ute, fixat lite mer i landet, lagt spår och sedan gått med Enok, tränat, lagat mat, läst igenom ett arbete, mm. Jaja. God natt på er! 

Ja, jag längtar till sommarens äventyr!