Elin Linde

Dags för nytt

Kategori: Allmänt

Nu är det dags för ett nytt inlägg här på bloggen och jag tänkte berätta lite om jul. Den 23:e december klockan typ 22.00 kom jag hem till Emma och då var vi klara med granarna. Så skönt och oj så trött jag var! Julafton firades i samma hus med Johannes familj och allt var väldigt mysigt. På juldagen styrde vi bilen mot Ornunga där hela min familj firat jul. Det var så härligt att träffa alla igen! Den 26:e hade vi mysfrukost ett gäng kompisar och wow så härligt det är att träffa fina vänner! Dagen fortsatte i Ornunga sporthall där Stina höll i ett pass för familjen. Haha. Sen for vi till Lottas på mat. Världsbäst! Sedan har dagarna fyllts med diverse olika saker och aktiviteter. Jag har haft det riktigt fint men har varit väldigt trött. Idag åkte vi till Grövelsjön och jag är fortfarande trött. Kanske lite sjuk... Men men. Det ska bli roligt att hänga här ett tag iallafall! 

Stockholm

Kategori: Allmänt

Jag drömmer om granar, luktar gran, har granbarr typ överallt och står mitten ett granhav varje dag. Just nu få livet ut på granar.  Jag har nog aldrig sagt ordet gran så många gånger i hela mitt liv som jag gjordt den sista veckan. Allt rullar iallafall på fint och jag tror vi är riktigt duktiga på att sälja! Det är en rolig grej och en häftig känsla att ro det hela i hamn. Vi grejade det! Här kommer lite bilder som jag tagit med mobilen. 

Halli hallå

Kategori: Allmänt

Idag har solen skinit - hurra! Jag har laddat upp med D-vitamin och haft en riktigt fin dag. Vi for ut ett gäng och tränade med våra hundar. Härligt och kul! När vi kom hem käkade vi tomtegrötlunch och sedan begav vi oss ner till stan. Vi köpte julklappar och hade det så mysigt. I slutet gick vi för oss själva och när vi möttes upp hade Johannes köpt fika på espressohouse till oss båda. Vilken grej, bara sådär! Vi satt där ett tag och spelade tre i rad. När vi kände oss nöjda cyklade vi hem och jag satte pizzadeg. Stina och Lars kom hit och så fick alla "bre" sin egen pizza med valfritt pålägg. Vi åt och tittade på så mycket bättre. Stina kombinerade det hela med tunnbrödsbak. Nu tittar vi på nobelfesten och sen blir det dags att sova. 
 
Igår efter skolan hade jag och Stina en tvillingdag. Jag drog hem till henne efter skolan och när hon kom hem gick vi till IKSU för att gå på ett träningspass som Stina spanat in. Hon hade dock tittat fel på tiden och det fanns inget pass att gå till så vi fick träna på egen hand istället. Det gick bra det med! Efter träningen bastade vi, handlade på ica och sen lagade Stina mat. Johannes kom när han slutat jobbet och sen så hade vi en mysig kväll framför idol-finalen.