Elin Linde

Home

Kategori:

I helgen var jag hemma hos mor och far. Alex och Linnéa hängde med och sov över till på lördagen och det var så himla mysigt. Helgen var go och jag är så glad över min fina familj. Igår kväll kom jag till Skinnskatteberg där vi ska spendera vår sista vecka på resan. Jag inledde måndagen med att smälla i huvudet i en skylt (fråga mig inte hur jag bara totalt kunde missa den. Haha) så den här veckan kan nog sluta hur som helst. God natt på er! 

Hello

Kategori:

Dagen i skogen ät trevligt. Dagar med mina klasskompisar är trevliga. Jag har det helt enkelt bra. Idag har vi tittat på en blandskog och jobbat med ett grupparbete. Ikväll har jag sprungit och promenerat. Igår hade vi en heldag med södra och på kvällen blev vi bjudna på middag. Det var också trevligt ska ni veta. God kväll på er! Hej Småland

Kategori:

Just för tillfället sitter jag i bilen på väg hem. Det var en lång dag idag då vi besökte tre olika företag. Ikväll hinner vi nog inte så mycket mer än att laga mat och äta. Kanske en snabb joggingtur. I fredags var vi i Alnarp på grisfest och tjenare så kul det var! Vi sov i bilen och dagen efter var vi lagom mos. Vi åkte till Asa i Småland och installerade oss i vårt nya hem. Lördagen var en lugn dag med häng vid sjön och en kvällstur till Växjö. Igår var jag och Linnéa ute på promenad under förmiddagen och efter lunch for vi in till Växjö. Vi strosade och tittade sedan på en gammal fotbollskompis match. Superkul!