Elin Linde

Bendunk

Kategori:

Tentan är gjord och snart får jag lov! Efter tentan tränade jag, käkade lunch och sedan har jag jobbat hela eftermiddagen. Superkul och trevligt! Stina, Lewi och jag serverade på ett julbord för många av våra lärare och det var så härligt att se dem i en mer ledig situation. Dessutom fick vi äta av all julmat! När vi var klara där cyklade jag förbi Costas där några från klassen var för att fira Philip. Nu är jag hemma, trött och med dunkande ben som bara vi sitta ner. God natt hörrni! 

Håll ut

Kategori: Allmänt

Just nu handlar det mest om att hålla ut, till morgondagens tenta och till fredag då vi far. Jag känner inte riktigt något motivation till att plugga för det känns knappt som att man kan plugga till denna tenta. Jag vet inte, kanske är jag ute och cyklar? Idag är jag hemma med mys-Boas. Boas mest bara ligger och sover och jag försöker mysa på mitt vis med tjocksockar och grejer. Dagens planer är inte särskilt stora, lunchpromme, plugg och sent ikväll har jag fotbollsträning. Ha en fin tisdag!
 
"Ibland är jag vaken och kan vara med på kort, det är dock jobbigt att lyfta på huvudet".
 
 

Sista veckan

Kategori: Allmänt

Måndag och ny vecka, bara fem dagar kvar till jullov. Hihi, så härligt! Idag började jag dagen med ett spinningpass, sedan hade jag seminarium i en timme, jobbade i en timme och for hem till lunch. Jag har försökt plugga lite granna. Jag somnade på matbordet så det gick väl sådär. Dock ganska klurigt att plugga till tentan då det till stor del handlar om att hitta i olika lagar. Ikväll har Simon och jag varit på bodypump och snart är det sovdags. Kram och hej!
 
Dagens vegopytt. 
Vi skaffade oss en lampa i fredags och det är SÅ mysigt!