Elin Linde

Vilodag

Kategori: Allmänt

Det var en vecka sedan jag hade en träningsfri dag och jag har verkligen njutit av en ledig vardagskväll hemma. Idag har jag suttit och skrivit hela dagen. Jag har bakat bullar också så nu är magen alldeles full. Haha. God natt! 
Haha. Enok njuter av att bli foamrollad på yogamattan. Han är ju rolig han!

BA VA

Kategori: Allmänt

Ikväll när jag åkte hem från tabatan så spelades bästa Laleh på radion och det var så fint. På tal om musik så köpte vi sonos -högtalare efter nyår och oj så jag njuter. Har velat ha ett par bra högtalare ändå sedan vi gifte oss (2,5 år sedan typ, hjälp vad tiden går fort) och nu har vi äntligen gjort det. Jag njuter av bra ljud och musik varje dag numera. Så nice!  
Annars idag har jag jobbat, varit på föreläsning och sedan pluggat hemma. Vi lagade mat när Johannes kom och det blev supergott! Ikväll har jag som sagt haft tabata och nu är det läggdags. God natt! 
Kornmjölsgröt och te till kvällsfika.


Monday

Kategori: Allmänt

Oj, så tungt det kan vara att gå upp ur sängen på morgonen alltså. Jag inser varje morgon när jag måste gå upp tidigt att det verkligen är skönt att få sova ut. Tur att det är helg snart igen. Idag jobbade jag innan skolan, sedan hade vi föreläsning, sedan for jag hem och pluggade här hemma. Var ute med Enok också såklart. Vid halv fem for jag heifrån och så mötte jag upp Johannes för ett pass body-pump. Jag tycker verkligen om den träningen alltså! Sedan for vi hem och lagade snabbmat för sedan begav jag mig av igen på löpträning med fotbollslaget. Jobbigt men det är ju den jobbiga träningen som ger mest. Så bra! Nu har vi druckit smoothie och snart blir det dusch innan läggdags. Kram på er!
 
 
Innan body pumpen käkade jag en chiapudding a la Johannes med blåbär, cocos och hunung. Gott!
 
 
Och nu efter löpningen gjorde vi en smoothie med typ allt. Det är det som är så bra med smoothie och mixer. Vi hade bland annat i mango, citron, ägg, grekisk yoghurt, etc. Mums.