Elin Linde

Hello

Kategori: Allmänt

Oj så intensiva de sista dagarna varit men sakta men säkert faller alla pusselbitarna på plats. Vi har flyttat allt från skeppis hit till röbäck, packat upp, fixat och donat. Att städa ur skeppargatan tog sisådär 6-7 timmar så jag hoppas verkligen de är nöjda med det. Vi är verkligen inte klara hör henna men har ändå kommit en bit på vägen. Till helgen kommer vi göra ett ryck och då kanske. Förutom att flytta så har Stina, Lewi, jag och massa andra åkt ett lopp på skidor. Jag åkte 20 km medan de andra åkte 40 km. Det var kul och helt klart en ny upplevelse. Jag har även pluggat och varit i skolan. 


Det känns så gott att numera vara Röbäcks-bo. Ha det gott! 

Packning

Kategori: Allmänt

Dagarna som varit har bestått av både det ena och det andra. Övernattning hos Köpplers fredag-lördag. Bästa bullarna någonsin till frukost, hem och packning. Sedan skidåkning och mer packning. Söndag var det träning och packning. Idag har det varit skola och plugg på schemat. Vi hörs! 

Så fina

Kategori: Allmänt

Igår när jag kom hem från träningen stod det et paket på bordet och väntade på mig. Min försenade julklapp från Johannes hade äntligen kommit. I paketet var det inget mindre än ett par kero-tofflor. Så fina, så bra och sköna. Jag blev superglad och det känns så härligt att ha ett stycke hantverk på fötterna. Vi var förbi fabriken i somras när vi var i Pajala och jag blev så glad över att den finns där i Norrbottens skogar och skapar arbetstillfällen för människor i byarna runtomkring. 

Idag har jag förutom att glädjas över mina tofflor varit hemma och pluggat. Nu handlade datalabben om fjärilar i ett fragmenterat landskap och hur populationen påverkas av olika faktorer som till exempel brand. När labben var klar hoppade jag över på nästa uppgift och skrev ihop en inläming som jag just skickat in. I eftermiddag är det matlagning och sedan tabataträning med fotbollen som står på tur. Jag insåg just att om en vecka får vi nycklarna till vårt nya hem. Så fint det känns. Det finns dock en del att packa innan dess men jag känner att det tyngsta lasset tar vi i helgen. Det blir nog bra det.