Elin Linde

Fredagsmys

Kategori: Allmänt

Igår kväll lämnade jag in min andra uppgift och idag påbörjade vi nästa. Puuh, en del att bita i men det ska väl kunna gå det med. Satt på skolan till halv fyra och sen gick jag ner till stan där Johannes och jag möttes upp och gjorde lite ärenden. När vi var klara for vi hem och här har det varit blandade aktiviteter. Johannes ska fara till Hemavan på dop så han har packat och jag har fixat mat och grejer till helgen. I morgon är det match i Skellefteå och på söndag ska vi har exkursion i nästa kurs jag ska läsa. De andra ska ut på exkursion i morgon också men jag ansluter på söndag. Trevlig fredag på er!  

Fredagsmys

Kategori: Allmänt

Igår kväll lämnade jag in min andra uppgift och idag påbörjade vi nästa. Puuh, en del att bita i men det ska väl kunna gå det med. Satt på skolan till halv fyra och sen gick jag ner till stan där Johannes och jag möttes upp och gjorde lite ärenden. När vi var klara for vi hem och här har det varit blandade aktiviteter. Johannes ska fara till Hemavan på dop så han har packat och jag har fixat mat och grejer till helgen. I morgon är det match i Skellefteå och på söndag ska vi har exkursion i nästa kurs jag ska läsa. De andra ska ut på exkursion i morgon också men jag ansluter på söndag. Trevlig söndag på er!  

Snart fredag

Kategori: Allmänt

Oj, så snabbt veckan har gått. I måndags var jag ju hundvakt och hade träning på kvällen, tisdag spenderades i skolan och sen träning. Onsdag satt jag hemma och skrev och bakade bullar+bröd på kvällen. Åt så mycket bullar att jag fick ont i magen. Haha. Idag har jag varit på skolan och sen jobbat hemma. Ikväll var det träning igen och nu är jag hemma och fikar. Tja, ungefär så har veckan sett ut. Bra om jag får säga det själv! 

Egenskördade tomater. Så GOTT!
När de rear ut glass på Coop.
Bästa kombin - bulle och mjölk
Min pluggkompis!