Elin Linde

Degersjön

Kategori: Allmänt

Efter skolan idag bestämde jag mig för att jag ville åka till något naturreservat i närheten av Umeå. Efter lite letande bestämde jag mig för att åka till Degersjöns naturreservat. Det var gott att bara strosa och vara. Enok tyckte också att det var kul att springa runt. Det blev en lyckad tur helt enkelt! När jag kom hem lagade jag mat och sen kom Johannes hem (!!!) tillsammans med Köpplers som var bjudna på middag. En trevlig kväll som avslutades med att vi tittade på youtube-klipp på draghundar. Haha. Nu ska jag sova, god natt!

Nordmaling

Kategori: Allmänt

Idag har varit en bra dag och jag har dessutom fått en liten skvätt sol. Härligt! Vid elva åkte jag med Stina till Nordmaling för privatträning med Boas. Kvinnan som höll i det hela var så himla duktig och inspirerande. Jag vill också kunna så mycket om hundar! Efter det for vi hem till Köpplers och jag hängde där tills båda låg och sov som två stockar. Då for jag hem. Inte så kul sällskap direkt. Hemma käkade jag och gick sedan med Enok till hemgruppen. Vi pratade klimat, konsumtion och invandring. Svåra och viktiga frågor. Jag ska grubbla vidare på dem i morgon för nu behöver jag sova. En bra grej med att sova är att Johannes kommer hem snabbare då. Natti natt!

Bästa!!

Födelsedagsfika

Kategori: Allmänt

Ikväll har jag varit hemma hos Köpplers och firat Lars med lite födelsedagsfika. Stina hade gjort pumpapaj och det var supergott! Kul att smaka något nytt. Idag körde vi en lång dag på skolan och efter det åkte Stina, Lewi och jag till Ersboda. Vi besökte en hundbutik som jag velat åka till länge och jag förstår inte varför men jag tycker det är så kul med hundgrejer. Enok fick sig en ny leksak efter att jag råkat kasta upp hans favorit i ett träd tio meter upp i luften. Jag tror han kommer gilla den nya också. Vi svängde även förbi Coop och köpte godis på extrapris. Hihi. Efter Ersboda åkte jag och hämtade ut våra däck som kommit med bussgods, åkte hem och käkade och sedan tillbaka till Stina och Lewi. Nu är det dags att sova! Kräm.