Elin Linde

Plötsligt händer det

Kategori: Allmänt

Hej igen efter en tyst vår! Har precis suttit och redigerat lite bilder och tänkte att jag kanske skulle göra ett blogginlägg ändå. Long time no see. Bilderna jag redigerade var från igår när vi hade ledig dag, solen sken och vi gjorde en dagsutflykt till Axmar bruk. Det var verkligen supermysigt, allt det gröna som kommer, fågelsången och fin omgivning. En väl spenderad ledig dag. 
 
Att vara ledig hör dock inte till vanligheterna utan annars är det mest jobb och träning som gäller. Jobb hemifrån på grund av corona. Både Johannes och jag jobbar hemma så vi håller varandra sällskap under dagarna. Fotbollsmatcher får vi inte spela så just nu är det bara träningar som gäller. Idag på morgonen hade vi exempelvis träning vid Hemlingbybacken istället för att möta Hammarby. Tänka sig så det kan bli. Min andra lediga tid spenderar jag på hemnet letandes efter hus, med stickningar eller tittandes på serien outlander som vi blivit helt befärsta av. Haha. En märklig vår minst sagt men jag försöker njuta av att det är relativt lungt och av att våren är här. Typ som gårdagen, semester på hemmaplan är grejer det. Det finns ju så många ställen att besöka här så det är bara att fortsätta upptäckandet! 
 
Hoppas ni har det bra allesammans som läser detta och att ni ochså passar på att njuta av alla fina stunder. Kram på er!