Elin Linde

Sista dagen

Kategori: Allmänt

Vid det här laget har vi kommit in på vår (Johannes och min) sista dag innan resedag. Vi ville besöka the museum of Kyoto för att lära oss lite mer om historian och men oss dit följde Lasse (Johannes pappa) och Lasse (Johannes pappas kompis). Det var inte så värst stort då de höll på att byta utställning, men det var väldigt givande och spännande ändå. Japan är ett ganska så underligt land på många sätt. Efter museet hade vi bestämt att vi skullle möta de andra i Gion så då promenerade vi dit längst med kanalen. 
 
 
Väl i Gion strosade vi, besökte ett tempel som bjöd på utsikt över staden och tittade på diverse olika saker. Juste, vi smakade ju också på olika bön- eller matchabaserade godisar. Spännande minst sagt och väldigt annorlunda.  
 
 
Efter Gion åkte Matilda, Johannes och jag till hennes skola för att spana in universitetet. Det var en häftig byggnad som var byggd på höjden vilket resulterade i många trappor. Därav bra utsikt över stan. Det var kul att se! Tja, det var väl ungefär det. På kvällen käkade vi middag ute och sen började vi packa för vår avfärd dagen efter. 
Kommentera inlägget här: